Доставка и Плащане

Доставка


Посочените цени и условия са само за доставки на територията на България. За поръчки и доставка извън територията на България, моля свържете се с нас, за да Ви изготвим индивидуална оферта.

 

Цената за доставка на поръчаните артикули е за сметка на клиента с 30% отстъпка от редовната цена за доставка и обикновено излиза около 3-4лв. (в зависимост от цената и теглото на поръчката) до офис на Еконт и около 1-2лв. по-скъпо до адрес на клиента.

 

Най-близкия до вас офис на Куриерска Фирма Еконт можете да намерите тук:

http://www.econt.com/offices/


Sneakers.bg предлага доставка само за територията на България и същата се осъществява чрез куриерска фирма Еконт до адрес или до офис на Еконт. Цената за доставка е за сметка на клиента с 30% отстъпка от редовната цена за доставка. Изключения правят случаите, когато за конкретни модели е посочена Безплатна Доставка, когато тече "Акция за Безплатна Доставка" или по друг начин Безплатна Доставка е уговорена/обещана/предоставена/предложена на клиента. В тези случаи Доставката се поема от магазин за обувки sneakers.bg и тя е безплатна за клиента. Тъй като ценим коректността и нашите клиенти, всички модели се изпращат с опция "Преглед и тест преди да платите", което ви дава възможност да видите и премерите поръчаните от вас обувки преди да ги заплатите.

 

Sneakers.bg предлага и услугата "Преглед, Тест и Избор на Куриерска Фирма Еконт"  само за налични модели! Услугата Ви предоставя правото да Ви бъдат изпратени повече от един модел или например два различни номера от даден модел и след преглед и тест да изберете и заплатите само този/тези, които Ви стават и харесват, като другите биват върнати на sneakers.bg от куриера. Ако клиента желае да се възползва от услугата ""Преглед, Тест и Избор", разходите за доставката (и връщането) са изцяло за сметка на клиента с 30% отстъпка от цената за доставка.

 

Времето за доставка е до 3 работни дни (за по-отдалечени малки населени места, където куриера доставя по график) в зависимост от населеното място и разноса на куриера. В 99% от случаите на следващия работен ден. Поръчки приети до 14 часа биват обработени и изпратени на същия ден. Поръчки приети след 14 часа при възможност се обработват на същия ден, ако ли не - на следващия работен ден. Поръчки получени Събота и Неделя или празнични дни се обработват и изпращат на следващия работен ден.

При невъзможност поръчката Ви да бъде изпълнена, поради изчерпана наличност или други причини, ще бъдете уведомени след получаване на заявката за покупка чрез обаждане на посочения от вас телефон или съобщение на посочения имейл адрес . Поръчки, направени в един и същи ден от един потребител могат да бъдат изпратени като една пратка, като това трябва да се спомене допълнително в полето за коментар по време на поръчката или да се свържете с нас по телефон или имейл с детайли за поръчките и ние ще ги комбинираме за ваше удобство и изгодна доставка.

В случай, че получените от Вас обувки не отговарят на желания от Вас размер, можете да ни ги изпратите обратно до 14 дни от получаването или да ги откажете в момента на доставката и да се свържете с нас, за да ги подменим с правилния размер. Разходите по връщането и изпращането/замяна са за Ваша сметка.

 

Плащане

Наложеният платеж е най-сигурния и предпочитан начин за извършване на плащания в България за момента. Наложен платеж е услуга, при която стойността на покупката дължима към онлайн магазин за обувки sneakers.bg се събира от куриера, от името на онлайн магазина . Преди да заплати стоката закупена от онлайн магазин за обувки sneakers.bg, клиентът или негов представител има право да отвори, разгледа и премери поръчаните обувки, преди да заплати стойността им на куриера.


Loading...
Loading...